Våra produkter

Vi producerar och trycker bärkassar, påsar, slang och folie, e-handelspåsar, säckar i plast och papper. Vi har ett brett standardsortiment, men kan även hjälpa dig med unika lösningar. Samtliga våra produkter kan anpassas efter dina behov. 

Bärkassar

Skapa en effektiv reklambärare med en bärkasse av hög kvalitet. Vi erbjuder stora möjligheter för anpassning – format, utseende, färg på plast, tryck och konstruktioner som handtagsförstärkningar och bottenbälg. Vi kan hjälpa dig välja rätt modell för just din verksamhet, du kan också få hjälp med design.

E-handel

E-handel ställer stora krav på snygga, smarta och slitstarka lösningar som underlättar paketering och är anpassade för transport. Vi skapar skräddarsydda och profilstarka emballage för ditt företags produkter. Självklart har vi smarta lösningar för retur/återtransport.

Påsar och slang

Förpackningspåsar till handel, tillverknings- och livsmedelsindustri. Vi erbjuder möjlighet för unika lösningar med anpassning av mått och tryck. Upphängning med bygel- och fliklösningar. Vi trycker även förpackningsslang färdiga för svetsning.

Säckar

Profilbärande säckar med anpassning av format, vikt och längd.

Emballage och förpackningsfolie

Skydda produkten och exponera varumärket med snygg och hållbar folie.

Saknar du det du behöver eller har du frågor? Pappersteknik kan lösa de flesta emballageutmaningar! Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Up ↑